F A N F I C T I O N S

Direktlänk till inlägg 14 juni 2013

CHAPTER 18. - I MISSED YOU.

Av beliveineverything - 14 juni 2013 11:30

                                   

Tillbakablick: Killen var otroligt snygg, det höll nog alla tjejer med om, jag skrev talet på tavlan och räknade fort ut det. Jag gick sedan och satte mig igen. " Så är du typ ny här? " viskade jag till Harry. Han nickade lätt och stirrade på mig ett tag tills skolklockan ringde ut. Han försvann fort ut och Justin kom närmare mig, " Ny knullkompis eller? " viskade han ut. " Ja." viskade jag tillbaka medans jag försvann därifrån och ställde in böckerna i skåpet. 

____________________________________________________________________________________


Jag ångrade fort att jag sa ja till Justin. Det kändes som jag sårade honom. Jag älskar Justin. Men han var otrogen.

Fucking otr0gen. Jag stängde igen skåpet hårt när jag hörde att rektorn ropade upp mitt och Justins namn. Jag började gå fort mot rektorns dörr och knackade på. " Kom in. " hörde jag rektorn säga och jag gick in. Jag satte mig i en fåtölj framför rektorns skrivbord. " Så vad ville du mig? " sa jag högt medans jag kollade på honom. " Vänta tills Justin kommer. " sa rektorn med mörk röst. Några sekunder senare öppnades dörren med en hård smäll och Justin kom in. 

Han satte sig på fåtöljskanten bredvid mig. " Vad ville du? " sa Justin kaxigt. 

" Jo, jag ville prata med er om erat förhållande. Mr. Beernt sa att ni hade problem att lösa. " sa rektorn med mörk ton.

" Okej, vi behöver inte reda ut något. Justin var otrogen och jag accepterar det inte. " fnäste jag ut.

" Jag var fucking inte otrogen, Miley! Jag var inte det. Jag och en tjej gick hem tillsammans men inget hände! Vi gick inte ens hem tillsammans! " skrek Justin på mig. " Och det var fan att jag älskade dig! " skrek Justin igen. 

Min hjärta hoppade nog över ett hopp och jag andades fortare. Kunde jag tro på honom? 

" Hur fan ska jag tro på vad du säger? " skrek jag på Justin.

" Du ska bara fucking tro på mig! " sa Justin högt medans jag såg att han var nära på att slå till någon.

Han hade rätt på vad han sa men jag visste inte om jag skulle tro på honom.

" Miley, äktenskap ingår med att man ska tro på varandra. " fnäste rektorn ut.

" Rektorn  det var väll vi som fucking pratade ellerhur? Fan asså. " sa Justin högt. Jag såg hur rektorn såg arg ut.

" Justin, jag tror dig. Jag har saknat dig som fan. " viskade jag ut medans jag ställde mig upp och kramade Justin.

" Saknat dig med förfan. " viskade Justin ut. 

" Så när ni har rett ut detta så går ni härifrån. " sa rektorn tyst medans han gick ifrån hans kontor. 

Justin gick fort mot dörren och låste dörren. Han kollade på mig med sin 'jagharsaknatdigblick'. Han gick snabbare mot mig. " Jag har fucking saknat dig, Miley. " viskade han ut. " Jag har saknat dig med. " sa jag medans jag gick närmare honom och kysste honom, passionsfullt. 

 

Jag hade saknat honom sjukt mycket. " Så du har inget pågång med den nya killen? " viskade han ut medans han höll om mig. Han smekte min kind med sin hand, " Nej, avundsjuk? " viskade jag ut. Han flinade lätt och jag såg att han blev sur. 

" Nej? Jag är fan inte avundsjuk, helvete heller. " sa Justin högt. " Okej, lugna ner dig Justin. " sa jag tyst.

" Fan, du ska alltid förstöra allt. " sa Justin högt medans han släppte taget om mig och låste upp dörren och försvann ut.
Jag förstörde ingenting. Han förstörde det.


JUSTINS PERSPEKTIV: 


Fuck, hon förstörde det. Igen. Våran stund. Jag saknade henne. Jag hade saknat henne. Men hon ska fan inte ha som hon vill hela tiden, eller jo. Hon är min tjej. Min flickvän. " Justin! " hörde jag en ljus röst ropa efter mig. Candice. 

" Vad, Candice? " sa jag medans jag vände mig om och kollade på henne. " 911, Miley gråter. " sa Candice fort medans hon tog tag i min arm och vi sprang mot korridoren vid trapporna. Vi var framme, hon låg ner på golvet och grät. Förfullt. 

" Fuck, Miley. Vad fan har du gjort? " sa jag högt och satte mig ner och kollade på Miley som låg helt nerkrupen på golvet.

" Jaaa..g, skulle gå upp föörr---trapporna och jag ramlade. Det gör ont Justin. " försökte hon säga flera gånger om.

Jag tog upp mobilen fort och ringde 911. Min hjärta dunkade fort. Jag visste inte vad jag skulle göra. 

" Miley.. Vart har du ont? " viskade jag ut. " Ry-ggen ooch magen.." viskade hon ut. " Hur fan ramlade du? " viskade jag.

" Jag vet inte. " sa hon tyst. Jag kollade fort upp mot trappan och där stog killen, som jag kände igen sedan längesedan.

Fuck, han var kriminell. Den jäveln, jag ställde mig upp och sprang upp mot killen och knöt min knytnäve och slog sönder honom. Han började blöda från olika ställen och jag var så fucking arg. Tillslut låg han på golvet helt nerslagen och jag hörde ambulansen komma. Jag sprang fort ner för trapporna och tog tag i Mileys hand och såg när sköterskorna kom in. 

" Fan. " sa en sköterska och jag såg på Miley att hon skulle bli förlamad eller något sånt. Fuck, vad det brände i mina ögon.

____________________________________________________________________________________


FRÅGA -> SKA DU GÖRA NÅGOT SPECIELLT UNDER SOMMAREN? :) 


 
ANNONS
 
Ingen bild

BELLA SNOWHEART

14 juni 2013 12:04

forsätt forsätt

i like like

nästa?

beliveineverything

14 juni 2013 12:09

jag ska jag ska.

tacktack,

ehm, senare:)

 
Ingen bild

AnonymZ

14 juni 2013 12:57

svar på fråga: ska till tyskland

En annan grej: Jag tycker att du skyndar fram för mkt när du skriver, om du förstår vad jag menar. Ta det lugnt och skriv lite mer detaljerat vad som händer. Annars är allt bra. :))

beliveineverything

14 juni 2013 13:22

Åh får jag följa med?

Aa, tycker jag med:)

 
Someone

Someone

14 juni 2013 12:58

Jag ska till Menorca, en vecka på västra sidan av ön, en på östra.

http://www.everywere.bloggplatsen.se

beliveineverything

14 juni 2013 13:21

Åh, jag vill med!:D

 
Ingen bild

Idaa

14 juni 2013 13:15

Åh vad bra! Längtar redan till nästa haha :)

beliveineverything

14 juni 2013 13:21

Haha, tack!

 
Ingen bild

Anonym

14 juni 2013 14:11

ska ti sverige, stokholm(e från finlad)

beliveineverything

14 juni 2013 14:51

Amen vad coolt då!

 
Cornelia JS

Cornelia JS

14 juni 2013 17:32

Måste du svära så mycket? Alltså du får ju svära hur mycket du vill men det blir lite jobbigt att läsa med alla fuck & fucking & fan

http://corneliajs.bloggplatsen.se

beliveineverything

14 juni 2013 19:18

aaokej, ska inte ha så mycket sånt med, men egentligen är dom ju såå ! :c

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av beliveineverything - 1 juli 2013 15:01

                                Previosly: " Åh, du är Beckhams dotter. Då fattar jag. Jag ropar ut i högtalarna att du inte är hans dotter så kommer dom tro på det. " sa hon medans hon började ropa ut i högtalarna. " Tack. " fnäste jag ut. ...

Av beliveineverything - 30 juni 2013 18:43

Jag hoppade av planet på L.A.X med en dröm att få bäst betyg i skolan. Välkommen till landet av berömmelse och kända personer. Kommer jag att passa in? Jag hoppade i en taxi, här är jag för första gången. Jag tittade till höger om mig och jag kan s...

Av beliveineverything - 29 juni 2013 16:07

    Tillbakablick: " Nej, inget. Jag är bara glad att du försöker vara en bra kille. " sa jag medans jag satte mig upp. Vi satt helt tysta i några minuter tills dörren öppnades och Candice kom in.  " Frukost? " sa hon fort medans hon la fruko...

Av beliveineverything - 26 juni 2013 13:22

                                       Tillbakablick: " Framme! " fnäste Candice ut medans hon sträckte på sig. " Jag kan inte fatta att du döda en person Justin! " skrek Candice medans hon fick panikattacker.  " Så du märker det nu? " sa Justin ...

Av beliveineverything - 16 juni 2013 14:12

Tjeeenis!    Kommer inte kunna uppdatera idag eller imorgon.  Ska bort och då kommer jag inte kunna uppdatera. Men iallafall, på tisdag/onsdag uppdaterar jag igen och då blir kapitlet runt 1000 bokstäver har förberätt allt.  Tack, för att n...

Presentation


Hejhej! Jag heter Ebba och är 13 år. Jag älskar att spela basket och siktar mot NBA. Jag älskar också att skriva om kärlek och drama. Jag kommer från Göteborg. Jag hoppas ni stannar på bloggen och följer den eller prenumenerar på den. Puss!

Changing for you. [pågående]

Haley Beckham. 

Kända föräldrar. Rik? Låter det perfekt? Nej, det är inte perfekt. Inte för Haley, det ända hon vill är att få bra betyg i skolan, inte bli känd som hela sin familj, hon vill inte va rik, hon vill bara vara normal.   En normal tjej. En dag flyttar hon helt ensam till Hollywood, börjar på en helt ny skola, fast hon slipper inte undan, alla känner igen henne. Hon går till sin första lektion och där hittar hon killen hon hånglade med, Tyler. Han visade sig vara lärare. Vad ska hon göra? Ska dom fortsätta med sitt lilla förhållande? Måste dom avsluta det?

Fråga mig

25 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Länkningar!

Senaste inläggen

Kategorier

Changing for you


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se