F A N F I C T I O N S

Direktlänk till inlägg 15 juni 2013

CHAPTER 20. - ARE YOU READY?

Av beliveineverything - 15 juni 2013 17:22

                                         

Tillbakablick: " Fan du skrämde mig förfan, Miley! " sa jag högt medans jag fort tog tag i hennes hand och höll den hårt.

" Förlåt. " sa hon med sin svaga röst. " Säg inte förlåt. " sa jag till henne. " Jag kommer dö. " sa Miley med sin svaga röst.

____________________________________________________________________________________


" Nej. Du kommer inte dö, du måste klara detta." sa jag högt medans jag drog ner mina solglasögon och jag kände att mina ögon brände. " När tror du att jag kommer härifrån? " sa Miley med sin svaga röst. " Jag frågar. " sa jag tyst medans jag släppte hennes hand och jag gick ut och letade upp en doktor, jag gick fram till Candice som stog och pratade med en.
" Kaffet, var segt. " sa jag medans jag skrattade och ställde mig bredvid Candice.

" Miley får inte åka hem på några veckor, Justin. " sa Candice allvarligt.

" Trodde väll det. " sa jag högt. Hon kollade på mig och gav mig en kaffemugg och gick sedan in till Miley.

" Finns det inget sätt vi kan få hem henne tidigare på? " sa jag till läkaren högt.

" Jo, om du vill ha hem sköterskor varje dag i en timme. Så kan du få hem henne. " sa läkaren tyst medans han kollade i en journal. " Det går bra för mig, bara jag får hem henne. " sa jag fort. 

" Jag kommer snart och pratar med Miley om det. " sa läkaren högt.

Jag gick iväg till Mileys rum med kaffet i muggen. Där satt Candice och pratade med Miley. Jag öppnade dörren och satte mig ner på en stol. " Justin får jag komma hem snart? " sa Miley tyst.

" Kanske imorgon, babe. "  sa jag högt medans jag drack av kaffet. 

Jag såg hur hon log och var glad, men jag ville fortfarande inte att hon skulle känna den smärtan som hon gjorde.

" Miley har du fortfarande ont? " sa läkaren medans han tog ett steg in genom dörren.

" Jag har bara ont i ryggen. " sa Miley med sin svaga röst.


MILEYS PERSPEKTIV:


Jag ljög, det gjorde ont överallt.

" Du får åka hem imorgon om du sköter dig och sköterskor får komma hem till dig varje dag i en timme. " sa läkaren.

" Okej. " mumlade jag ut. Läkaren kom fram till mig och ropa efter en sköterska. Sköterskan kom in och läkaren pratade med sköterskan. Hon kom fram och sprutade in en spruta. Jag blev genast trött och några sekunder senare somnade jag. Jag vaknade några timmar senare och min blick fördes mot klockan. Klockan var redan sju. Jag vände min blick mot Justin och Candice som snarkade högt. Jag kan förstå dom. Dom har varit vaken i flera timmar och dagar. 
Det jag inte förstod va att det var alldeles tyst i korridoren, min smärta var över och jag drog fort ut slangarna och satte mig upp. Jag hörde något tjut, som jag aldrig hade hört förut.

____________________________________________________________________________________


KORT.

JAG HAR VARIT BORTA HELA DAGEN.


:S


HUR MÅNGA KAPITEL TROR NI ATT NEVER SAY NEVER BLIR? 
ANNONS
 
Ingen bild

Anonym

15 juni 2013 18:14

Kan du snälla lägga ut på littlestorys? :)

beliveineverything

15 juni 2013 19:47

Haha, fast på den! :p men asså, jag tyckte inte den blev så bra:p

 
Ingen bild

Rebecca

19 juni 2013 19:43

Asså, Littlestorys och den här äger! Kan du försöka med littlestorys! Blir helt beroende av dem här novellerna! Ha ett bra sommarlov!

beliveineverything

22 juni 2013 18:38

tack.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av beliveineverything - 1 juli 2013 15:01

                                Previosly: " Åh, du är Beckhams dotter. Då fattar jag. Jag ropar ut i högtalarna att du inte är hans dotter så kommer dom tro på det. " sa hon medans hon började ropa ut i högtalarna. " Tack. " fnäste jag ut. ...

Av beliveineverything - 30 juni 2013 18:43

Jag hoppade av planet på L.A.X med en dröm att få bäst betyg i skolan. Välkommen till landet av berömmelse och kända personer. Kommer jag att passa in? Jag hoppade i en taxi, här är jag för första gången. Jag tittade till höger om mig och jag kan s...

Av beliveineverything - 29 juni 2013 16:07

    Tillbakablick: " Nej, inget. Jag är bara glad att du försöker vara en bra kille. " sa jag medans jag satte mig upp. Vi satt helt tysta i några minuter tills dörren öppnades och Candice kom in.  " Frukost? " sa hon fort medans hon la fruko...

Av beliveineverything - 26 juni 2013 13:22

                                       Tillbakablick: " Framme! " fnäste Candice ut medans hon sträckte på sig. " Jag kan inte fatta att du döda en person Justin! " skrek Candice medans hon fick panikattacker.  " Så du märker det nu? " sa Justin ...

Av beliveineverything - 16 juni 2013 14:12

Tjeeenis!    Kommer inte kunna uppdatera idag eller imorgon.  Ska bort och då kommer jag inte kunna uppdatera. Men iallafall, på tisdag/onsdag uppdaterar jag igen och då blir kapitlet runt 1000 bokstäver har förberätt allt.  Tack, för att n...

Presentation


Hejhej! Jag heter Ebba och är 13 år. Jag älskar att spela basket och siktar mot NBA. Jag älskar också att skriva om kärlek och drama. Jag kommer från Göteborg. Jag hoppas ni stannar på bloggen och följer den eller prenumenerar på den. Puss!

Changing for you. [pågående]

Haley Beckham. 

Kända föräldrar. Rik? Låter det perfekt? Nej, det är inte perfekt. Inte för Haley, det ända hon vill är att få bra betyg i skolan, inte bli känd som hela sin familj, hon vill inte va rik, hon vill bara vara normal.   En normal tjej. En dag flyttar hon helt ensam till Hollywood, börjar på en helt ny skola, fast hon slipper inte undan, alla känner igen henne. Hon går till sin första lektion och där hittar hon killen hon hånglade med, Tyler. Han visade sig vara lärare. Vad ska hon göra? Ska dom fortsätta med sitt lilla förhållande? Måste dom avsluta det?

Fråga mig

25 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Länkningar!

Senaste inläggen

Kategorier

Changing for you


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se