F A N F I C T I O N S

Direktlänk till inlägg 14 juni 2013

CHAPTER 19. - PLEASE STAY.

Av beliveineverything - 14 juni 2013 17:30

                                                         

Tillbakablick: Han började blöda från olika ställen och jag var så fucking arg. Tillslut låg han nerslagen på golvet. Jag hörde ambulansen plötsligt komma. Jag sprang fort ner för trapporna igen och tog tag i Mileys hand och såg när sköterskorna kom in, " Fan. " sa en sköterska och såg på Miley att hon skulle bli förlamad eller något sånt skit. Fuck vad det brände i mina ögon. 

____________________________________________________________________________________


Jag höll Mileys hand ända ut till ambulansen och jag hoppade in i ambulansen och satt bredvid Miley. Hon låg där helt stilla och jag visste inte vad jag skulle göra. Det brände som fan i mina ögon och jag kände att jag var påväg att bryta ihop. Jag såg på när sköterskan förde in massor av sprutor in i hennes armar. Jag kände hur tårararna föll ner för min kind. Mileys ögon slöt sig och jag försökte att inte bryta ihop. Ambulansen stannade och sköterskan sprang ut med båren och förde den vidare till alla doktorer, jag gick ut ur ambulansen och ställde mig framför sköterskan. 

" Säg det. Säg det bara, vad fan händer med henne? " snyftade jag ut.

" Vi vet inte än, men antingen kan hon vara förlamad eller så behöver hon bara sjukgymnastik, vi vet inte. Fråga doktorerna, Justin. Det ända du kan göra för Miley är att ta det lugnt. " sa sköterskan lugnt.

Jag hörde vad hon sa och jag gick in till vänterummet och satte mig ner. Det tog flera timmar. Jag var trött och jag höll på och somna flera gånger men jag ville inte somna och jag skulle inte. Det hade tillslut gått fjorton timmar och Candice kom springandes in och kramade om mig. " Hon kanske blir förlamad. " sa jag tyst medans hon satte sig bredvid mig.

Hon nickade lätt och började gråta. " Sluta. Det är fucking jobbigt nog. " viskade jag. " Ska vi inte ringa hennes familj? " sa Candice och ställde sig upp och puttade till mig. Jag kollade på doktorn som kom gåendes mot oss. 

"  Är det du som är Justin? Vi opererade och några organ var omskakade i magen och vi fixade till det, sedan var det problem med ryggen, vi hoppas att det inte blir alltför jobbigt med ryggen för henne, isåfall måste vi sätta in spikar i ryggen, men hon kan behöva ett års sjukgymnastik. Hon finns i rum 54. " sa doktorn.

" Tack. " sa Candice fort medans hon tog tag i min arm och vi fortsatte gå mot Mileys rum. " Är du redo? " sa Candice.

Jag nickade och hon öppnade dörren och där låg Miley nedsövd. Jag satte mig bredvid henne på en stol. Hon hade massor av slangar i sig. Dropp och massor av sladdar. Jag hatade sånt här. " Är du okej, Justin? " sa Candice snällt. Jag nickade.

" Det är bara det. Att det är andra tjejen jag älskar. Min förra fucking tjej blev mördad av ett jävla gäng och nu händer detta Miley? Förfan, jag skulle inte blivit tillsammans med henne, detta är mitt fucking fel! " sa jag högt. 

" Nej. " sa Miley tyst. Jag vände blicken mot Miley som låg där och kollade på mig. " Det är inte ditt fel. " sa hon tyst igen.

" Jag går så ni kan vara själva. " sa jag tyst medans jag kollade på Miley.

 

" Snälla stanna, Justin. " viskade Miley ut medans hon tog tag i min hand. Jag satte mig ner igen och kollade på Miley.

" Jag älskar dig Justin, det gör bara ont, så fucking ont. " viskade Miley ut. Fuckno, nu brände det i mina ögon igen, jag ville inte visa att jag var svag inför Miley. " Du kan släppa ut det. Justin. " viskade Miley igen när hon kollade in i mina ögon.

" Jag älskar dig Miley. " sa jag medans jag smekte hennes kind. " Du klarar detta. " sa jag högt.

" Jag går iväg och hämtar något att dricka, Justin stanna här med Miley. " sa Candice fort medans hon ställde sig upp och gick iväg. " Jag blev jätte rädd när du låg där i korridoren. Jag trodde du skulle dö först när jag såg på dig. " sa jag högt medans jag släppte ner en tår. " Justin tänk bara på att jag älskar dig, jag fucking älskar dig. " sa Miley med sin svaga röst. 

Hon släppte fort min hand och jag såg på när hon krampade, jag sprang fort och tryckte på den röda knappen och sköterskor kom in och tryckte in massor av sprutor. Jag började gråta som fan, det var svårt. Jag skulle inte bli så här. Det var mitt fel. Tillslut sluta hon skaka och dom tog fram hjärtnavigatorn och la den mot Mileys bröst och tryckte på maskinen och hon vaknade fort till och drog ett högt andetag. Sköterskorna backade undan och la undan maskinen och gick ut igen och en sköterska kollade hennes tryck och lyssnade på hennes hjärta. 

" Fan du skrämde mig förfan, Miley! " sa jag högt medans jag tog fort tag i hennes hand och höll i den hårt.

" Förlåt. " sa hon med sin svaga röst. " Säg inte förlåt. " sa jag till henne. " Jag kommer dö. " sa Miley med sin svaga röst.

____________________________________________________________________________________


Fråga -> Vad är din största dröm att göra? 

 
ANNONS
 
Mirre

Mirre

14 juni 2013 18:59

Haha min största dröm är väl att skaffa en novell som blir bra? O.o :P

http://muffinsmirre.bloggplatsen.se

beliveineverything

14 juni 2013 19:19

Haha, är det? :)

 

beliveineverything

14 juni 2013 21:23

? :Oo

 
Alba

Alba

14 juni 2013 20:10

Min största dröm är att träffa Justin Bieber ♥

http://albaoamanda.bloggplatsen.se

beliveineverything

14 juni 2013 21:23

Min med nästan!:))

 
Mirre

Mirre

14 juni 2013 21:10

Japp det är det :)

http://muffinsmirre.bloggplatsen.se

beliveineverything

14 juni 2013 21:22

Ah okej, typ min med nästan! :D

 
fanny

fanny

14 juni 2013 22:10

Justin har jag redan träffat :)
Men gö så hon lever sitt liv som innan, låt henne fan inte dö !!! ;(

http://www.fannyn.bloggplatsen.se

beliveineverything

14 juni 2013 23:11

Det får du se ;)

 
Ingen bild

Lina

14 juni 2013 23:31

Har du skrivit allt detta Ebba? :o <3

beliveineverything

14 juni 2013 23:32

Haha, jaa :o

 
Cute Little Me

Cute Little Me

15 juni 2013 12:56

Hon får inte dö!!!! :'( Bär kommer nästa?

http://smile.hoppetossan.com

beliveineverything

15 juni 2013 14:49

Vid 18.00 tiden:)

 
Someone

Someone

17 juni 2013 09:04

Gillar Mileys hatt ; D

http://www.everywere.bloggplatsen.se

beliveineverything

22 juni 2013 18:38

jag med:)

 
Someone

Someone

17 juni 2013 17:36

Att bli känd för att jag sjunger, bra. -o-

http://www.everywere.bloggplatsen.se

beliveineverything

22 juni 2013 18:38

Okej:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av beliveineverything - 1 juli 2013 15:01

                                Previosly: " Åh, du är Beckhams dotter. Då fattar jag. Jag ropar ut i högtalarna att du inte är hans dotter så kommer dom tro på det. " sa hon medans hon började ropa ut i högtalarna. " Tack. " fnäste jag ut. ...

Av beliveineverything - 30 juni 2013 18:43

Jag hoppade av planet på L.A.X med en dröm att få bäst betyg i skolan. Välkommen till landet av berömmelse och kända personer. Kommer jag att passa in? Jag hoppade i en taxi, här är jag för första gången. Jag tittade till höger om mig och jag kan s...

Av beliveineverything - 29 juni 2013 16:07

    Tillbakablick: " Nej, inget. Jag är bara glad att du försöker vara en bra kille. " sa jag medans jag satte mig upp. Vi satt helt tysta i några minuter tills dörren öppnades och Candice kom in.  " Frukost? " sa hon fort medans hon la fruko...

Av beliveineverything - 26 juni 2013 13:22

                                       Tillbakablick: " Framme! " fnäste Candice ut medans hon sträckte på sig. " Jag kan inte fatta att du döda en person Justin! " skrek Candice medans hon fick panikattacker.  " Så du märker det nu? " sa Justin ...

Av beliveineverything - 16 juni 2013 14:12

Tjeeenis!    Kommer inte kunna uppdatera idag eller imorgon.  Ska bort och då kommer jag inte kunna uppdatera. Men iallafall, på tisdag/onsdag uppdaterar jag igen och då blir kapitlet runt 1000 bokstäver har förberätt allt.  Tack, för att n...

Presentation


Hejhej! Jag heter Ebba och är 13 år. Jag älskar att spela basket och siktar mot NBA. Jag älskar också att skriva om kärlek och drama. Jag kommer från Göteborg. Jag hoppas ni stannar på bloggen och följer den eller prenumenerar på den. Puss!

Changing for you. [pågående]

Haley Beckham. 

Kända föräldrar. Rik? Låter det perfekt? Nej, det är inte perfekt. Inte för Haley, det ända hon vill är att få bra betyg i skolan, inte bli känd som hela sin familj, hon vill inte va rik, hon vill bara vara normal.   En normal tjej. En dag flyttar hon helt ensam till Hollywood, börjar på en helt ny skola, fast hon slipper inte undan, alla känner igen henne. Hon går till sin första lektion och där hittar hon killen hon hånglade med, Tyler. Han visade sig vara lärare. Vad ska hon göra? Ska dom fortsätta med sitt lilla förhållande? Måste dom avsluta det?

Fråga mig

25 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Länkningar!

Senaste inläggen

Kategorier

Changing for you


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se