F A N F I C T I O N S

Senaste inläggen

Av beliveineverything - 9 juni 2013 19:20

Idag, fyller vi en månad! Tack för alla som följer bloggen, prenumerenar och har läst bloggen! Tänkte fira med att fira bloggen, tänkte jag skriva ett megalång kapitel av Never Say Never! 

   Tacktack, till alla som läser denna bloggen! 

Puss och kram! 

ANNONS
Av beliveineverything - 9 juni 2013 13:08

 

Previosly:

" Ska vi fortfarande gå på skolbalen ikväll?" suckade Justin ut. Jag nickade lätt " Om du vill. " sa jag tyst. " Jag går om du går. " viskade han medans han kysste min hjässa. Glädjen spred sig över hela ansiktet medans han sa så. Jag vet inte varför jag är så svag för skolbalen.

" Jag älskar dig. "

Orden lämnade hans strupe av ren kärlek.

" Jag älskar dig med."

___________________________________________________________________________________________________

Jag vaknade av att dörren öppnades, jag drog upp mina ögonlock och min blick fördes mot Candice som kom in med massor av folk. Jag slog till fort Justin som satte sig upp direkt. Jag kliade mig i ögonen och kollade på alla folk igen. Det var Ian, Nina, Matt och PAUL.

" Justin! Vad fan gör Paul här? " Viskade jag.

" Inte fan vet jag! " sa han kaxigt medans han tog tag i min hand.

" Oh, hej.. Eh, dina vänner sa dom att dom var.. " sa Candice snällt.

" Ja, dom var mina vänner innan dom stack. " sa jag lugnt.

" Miley, vi fixa ett fucking uppdrag, vi fick 10 000 var! " skrek Ian.

" Scch! Vafan, vi skulle hålla detta hemligt! " skrek jag tillbaka, jag kände hur Justin släppte min hand. " Och du har inte berättat det för mig? " sa Justin kaxigt. " Jag tänkte det.. " sa jag lugnt. Jag såg hur Justin ställde sig upp och tog tag i sin skinnjacka och gick där ifrån.
" Förfan, Justin! " skrek jag på honom. " Fuck you. " sa han kaxigt medans han smällde igen dörren. " Fuck you med. " hann jag säga innan dörren va stängd. " Erat fel. " sa jag fort innan jag stängde igen dörren till mitt rum. Jag satte mig fort i sängen och försökte ringa Justin flera gånger. Jag kom bara till röstbrevlådan, vafan han kan inte bli så jävla sur för en liten jävla grej, eller det kanske vara en stooor grej. Jag skulle fan också blivit arg för att någon inte berättade någon sådan här stor grej. *KNACK KNACK*

" Vad? " sa jag surt. " Kan jag komma in? Nej, dum fråga, jag kommer in. " sa Ian högt medans han öppnade dörren och satte sig bredvid mig. " Vad vill du? " sa jag surt. " Lägg av, har du mens eller? Fan, vad sur du är. " skrattade han ut. " Men palla, du behöver inte säga något om uppdragen vi har! " sa jag tyst. Jag skulle precis ställa mig upp och gå där ifrån. Men just då, tog Ian tag i min arm och drog ner mig i sängen igen. Han kramade mig fort, " Vad har hänt med dig? Du brukade inte vara tillsammans med folk. " viskade Ian medans han kramade om mig. " Jag bara.. Men han är annorlunda. " viskade jag tillbaka.

" Förstår dig typ, men vafan Paul sa att han skulle träffa dig, vad vill han dig? "

 

" Jag vet inte, jag säger vad han sa till mig sen. Säg att han ska komma in hit. " sa jag snällt medans jag ställde mig upp. Ian gick ut ur rummet fort och Paul kom in nästa. " Vad ville du? " sa jag högt. " Justin sa att jag skulle komma, med pengar bara.. Vem fan var den där nya tjejen Candice?" sa han med sin mörka röst. " Min nya kompis, hon går i samma skola som oss, träffa henne imorgon. " sa jag snällt medans jag tog emot kuverten med pengarna. " Lova att ge dom till Justin då. " sa han fort medans han gick ut. " Aa. " sa jag tyst. Jag la kuverten under maddrassen och gick sedan ut ur mitt rum. Alla hade slagit sig ner på soffan och kollade på tvn. " Hur hade ni råd med detta placet? " sa Matt fort. " Candice, har pengar. " sa jag snällt medans jag kollade på Candice. " Smexigt. " sa Matt. Jag såg hur Candice flinade och jag såg direkt att hon gillade Matt.

" Så ska ni till skolbalen ikväll? Ni måste, det sägs att en speciell kändis ska vara där. " sa jag snällt. Jag såg hur alla kollade på mig, " Vad fan, har hänt med dig? Du gillar väll inte skolbaler?" sa Nina kaxigt. " Folk förändras, Nina. " skrattade jag ut medans jag tog tag i en juice. " Så du har en crush på Matt? " viskade jag till Candice. Jag såg hur hon fnittrade och såg allvarlig ut. " Hahah, han är ju så sexig! " viskade hon tillbaka medans hon inte kunde släppa blicken från honom. " Bjud honom på skolbalen, han gillar sånt, men har aldrig vågat berätta det för någon annan än mig.." viskade jag till Candice. " Så Candice är din nya bästis? " sa Nina kaxigt. " Ja, du med Nina. Va inte så kaxig. " sa jag snällt. Jag såg hur hon vände ryggen mot mig. " Ian, snälla gå med mig på skolbalen jag tror att Justin inte kommer vara där. " sa jag lugnt. Jag såg hur han nickade fort, " Okej. Men skynda dig då, skolbalen är om två timmar. " sa han snällt.

Det är nog Ian jag gillar mest av alla mina kompisar. Han äär så snäll och gör precis som jag vill, typ. Jag gick direkt in till mitt rum och dom fram min balklänning och satte upp håret och sminkade mig finare. Jag satte på mig ett otroligt fina örhängen som jag hade fått utav Nina för några månader sen. Sedan var jag klar en halvtimme senare. Jag gick ut ur mitt rum och där stog alla helt färdiga till balen. " Ska ni till balen, bara för min skull? " sa jag snällt. Jag kollade på när alla nickade.

__________________________________________________________________________________________________

Ojoj.


FRÅGA -> SPELAR NI NÅGON SPORT, ISÅFALL VILKEN? SJÄLV SPELAR JAG BASKET. <3


ANNONS
Av beliveineverything - 8 juni 2013 16:42

  Previosly:

Jag vaknade fort av att väckarklockan på mobilen ringde, och jag stängde av den. Jag vände mig sedan om och kollade på Justin som hade fått morgonstånd. " Justin, Justin,.." viskade jag medans jag puttade lätt till honom han vaknade fort. " Vad? " sa han med sin sjukt sexiga morgonröst. " Du har.. stånd. " viskade jag. " Jag vet, det är för att du är så sexig. " viskade han tillbaka medans han slog upp sina ögon och kollade på mig.

___________________________________________________________________________________________________

" Hahah, du är sexig. " viskade jag medans jag kysste honom. " Du vet, jag är svag för baler.. Det sägs att det ska vara bal idag på skolan.." viskade jag snällt. Han skrattade lite tyst medans han kollade på mig, " Men, Miley.. Du vet, jag kan gå med dig. Men jag hatar baler och sånt skit. Så jag gör detta för dig.." sa Justin medans han kollade på mig och kysste mig igen. Jag ställde mig upp fort och gick till badrummet, " Ska du med? " sa jag medans jag började klä av mig. Jag såg hans blickar och jag såg att han inte kunde låta bli. " Men, Miley.. " sa han tyst. " Nejnej, skit i det då. " sa jag högt medans jag stängde igen dörren med en smäll. Jag gick genast in i duschen och duschade av mig fort, jag gick sedan ut ur duschen och gick ut ur badrummet, då satt Justin kvar fortfarande. " Kan jag få bo här ett tag? " sa han snällt medans han visade en bild på hans telefon. Det var hans lägenhet, som hade brunnit ner. " Absolut, Justin. " sa jag snällt medans jag gick och satte mig bredvid honom. Jag kände genast att han tog tag i min handduk och drog av mig den, " Men, Justin! " skrattade jag ut. Han tog genast tag i min rygg och drog mig över honom. " Ska vi göra det? " viskade han ut medans han smekte min kind. Jag nickade lätt medans jag kollade på honom. " Trust me. " sa han tyst medans han började kyssa mig. Han började kyssa mig ner för halsen och naffsade tag, så att jag kände hur det bildades sugmärken. Jag drog mina händer mot Justins tröja och drog av den. Jag släppte ut ett stön, fast jag försökte hålla inne det. Jag såg hur Justin flinade.

( Sexscen, VARNING. )

Jag drog mina händer mot Justins byxor och drog ner dom och slängde iväg dom i samma ryck. Jag började kyssa Justin ner för magen och kom till hans kalsonger, jag skulle precis dra av hans kalsonger i samma stund som jag råkade gnugga min hand mot hans privata del. Det gjorde att Justin släppte ut ett högt stön. Jag slängde iväg Justins kalsonger och började kyssa Justin igen. " Kondom? " viskade jag fort. Han nickade lätt och tog tag i sina byxor och drog ut en kondom. Jag fnittrade till när jag såg att han går runt och bär på en kondom hela dagarna. Han satte på sig kondomen fort och plötsligt låg Justin över mig.


Jag kände plötsligt att han var inne i mig, jag fortsatte att kyssa honom, ner för halsen och jag stannade där och naffsade tag i hans hals och bildada flera sugmärken. Jag släppte ut ett högt stön. " Fuck, Candice kan höra oss. " viskade jag medans jag kysste honom. " Då får du vara tyst, babe. " sa han kaxigt medans han fortsatte att kyssa mig. Jag stannade att kyssa Justin när jag hörde att dörren öppnades. " Åh, fan! Jaja, låt mig inte störa, kör på! " skrek Candice medans hon stängde igen dörren. " Fan, Justin! " sa jag tyst medans jag skämdes.

Han skrattaade lätt, jag utbrast i ett stön när jag kände hur Justin gungade oss fram och tillbaka. Han greppade tag om mina höfter, vilket som fick mig att rida honom samtidigt som att han började kyssa mig. Ingen av oss varade tillräckligt länge innan vi nådde våran climax. Justin släppte ut ett högt stön likasom gjorde jag. " Fuck, Miley! " sa han högt medans han fortsatte att kyssa mig.

Jag flinade lätt, innan han var ute ur min och satte sig upp och kollade på mig. " Fan, Miley. " sa han tyst medans han skrattade. " Vad? " sa jag fort medans jag ställde mig upp och gick mot min garderob för att ta ut en tröja och ett par byxor, trosor och bh. Jag tog på mig det på några sekunder och gick till badrummet för att borsta tänderna och platta håret. Jag var nu redo för skolan, men Justin var inte typ det. " Skynda dig! " sa jag fort medans jag ställde mig vid dörren och väntade tills Justin hade klätt på sig helt.


" Jaaa, b-"


" Kalla mig inte babe, Justin! " sa jag argt och gick ut ur rummet och satte på mig skorna och tog tag i mobilen och nycklarna. Jag vände mig fort om och såg att Candice redan hade gått.

" Justin! " skrek jag lätt medans jag stog kvar vid dörren, jag såg genast att Justin kom gåendes mot mig. " Varför har du så brottom till skolan? " sa Justin kaxigt. " För att. " skrattade jag ut. " Ena sekunden har vi sex och andra skyndar vi oss till skolan.." skrattade han ut. Jag nickade fort medans jag låste dörren och vi sprang ner för trapporna. Jag såg att bilen var borta och vi var tvunga att gå, 1 kilometer. " Kom igen!" sa han högt medans han suckade.

" Fan också, jag orkar inte gååå! " sa jag högt medans jag vände mig om och kollade på Justin. " Vi kan stanna hemma? " sa han lättsamt. Jag nickade och vi gick in till lägenheten igen, vi gick upp för trapporna och in genom dörren, jag slängde grejerna på golvet och satte mig i soffan och satte på tvn. Justin satte sig bredvid mig och sedan la han sig ner, jag la mig ner också och tillslut låg vi sked. Jag ville inte ifrån honom. Jag älskade honom. Otroligt mycket..

" Ska vi fortfarande gå på skolbalen ikväll?" suckade Justin ut. Jag nickade lätt " Om du vill. " sa jag tyst. " Jag går om du går. " viskade han medans han kysste min hjässa. Glädjen spred sig över hela ansiktet medans han sa så. Jag vet inte varför jag är så svag för skolbalen.

" Jag älskar dig. "

Dom tre orden lämnade han strupe utan ren känsla.

" Jag älskar dig med. " sa jag tyst medans jag vände mig om.

___________________________________________________________________________________________________

HAR INTE KUNNAT LADDA UPP SÅ MÅNGA BILDER, FÖR ATT DATORN SEGAR UPP SIG.


FRÅGA- > Om du fick spendera dagen med Justin, vad skulle du gjort?


ONE DIRECTION FANS/ DIRECTIONER kolla in novellbloggen om 1D www.littlestorys.bloggplatsen.se


-kram!

Av beliveineverything - 8 juni 2013 02:07

 

Previosly: " Okej. Aja.. Tack, typ? " sa jag tyst medans jag skrattade. " Säg inte tack, vi ska bo där tillsammans. " sa hon medans hon tog mobilen och ringde till flyttkillarna. " Vi har fortfarande råd med en liten bil" sa hon innan hon började prata i mobilen. Jag kunde inte fatta det. Hon ville göra slut på sina pengar. Jag tog genast upp mobilen när jag hörde att hon flörtade med dom. Jag tänkte genast på Justin. Jag skickade iväg ett sms till honom. - Stack hem. Har träffat en ny kompis.

_________________________________________________________________________________________________

Justin svarade mig inte på flera timmar. Timmarna passerade och klockan gick förbi fem. Det hade gått fem hela sjuka timmar utan att Justin hade svarat. Hade det hänt honom något? " Vad är det, Miley? " pustade hon ut medans hon ställde iordning flyttlådorna. " Nej, inget. Det är bara det att, Justin har inte svarat på mitt sms.." sa jag medans jag suckade högt. " Vi ringer honom, kolla om han svarar? " sa Candice lättsamt, medans hon satte sig bredvid mig. " Aa.." sa jag medans jag tog upp mobilen och knappade in Justins nummer och ringde honom. " Han brukar alltid svara mig. " sa jag medans signalerna passerade. " Konstigt, isåfalll.." sa Candice medans hon kollade på mig. " Tror du att det har hänt honom något? " sa jag fort medans jag snyftade till. " Nej, Miley.." sa hon medans hon kramade mig. " Lova mig det..." viskade jag. " Mileey.." viskade hon medans hon avbröt kramen. " Din telefon ringer.." sa hon glatt. Jag tog fram min mobil och såg att det var Justin. Jag tryckte på svara på displayen. " Hej, är det du som heter Miley? Har för mig det eftersom det står min älskling Miley på Justin Biebers telefon, eh iallafall.. Det har hänt Justin något och han hade ingen kontaktperson så jag antar väll att du var hans eftersom du hette Älskling.. Men förlåt, kom till sjukhuset. " sa hon medans hon lät ledsen. " Okej. " sa jag fort innan jag la på luren och reste mig upp och började gå mot dörren. " Justin, är på sjukhus, måste dit. Vill du följa med? " sa jag fort medans jag började gå ner mot trapporna. " Aa. " skrek hon mot mig jag hörde hur hon låste dörren och sprang fort ner till mig och låste upp våran skrotbil och sedan körde vi iväg mot sjukhuset. Det tog bara några minuter innan vi var framme vid sjukhuset jag sprang fort in mot döörrarna och sprang till receptionen. " Justin Bieber. " sa jag högt medans jag pustade ut. " Där borta. " sa någon medans han pekade. Jag gick till rum 104 och öppnade den försiktigt. " Hej, babe. " sa han med sin hesa röst. " Jag trodde du var dåligare! Förfan Justin! Du skrämde livet ur mig. " sa jag högt medans jag gick och satte mig bredvid honom på sängen. *KNACK KNACK* " Vad? " skrek Justin högt. " Är det du som är Justin? " hörde jag Candice ropa. " Kom in, Candice. " sa jag högt. Hon öppnade dörren försiktigt och kollade på oss. " Hej, Justin! Äntligen får jag träffa dig. " sa hon snällt medans hon satte sig på en stol. " Candice...Justin.....Justin...Candice.. " sa jag fort medans jag presenterade dom för varandra. Dom kollade på varandra i några sekunder innan dom började prata. " Så vad har hänt med dig, Justin? " sa Candice snällt medans hon kollade på mig. " Brännskador. " sa han kaxigt medans han greppade tag om min hand. " Okej, låt mig inte störa. Jag går iväg och köper kaffe. Vill ni ha? " sa hon medans hon reste sig upp och gick iväg mot dörren. " Nej. " sa vi båda. Candice försvann ut ur dörren och jag vände mig genast om mot Justin. " Får jag se på dina brännskador? " sa jag snällt medans jag kysste honom fort. Han kollade på mig och nickade. Han drog bort den blåa filten från hans ben, där var det stora fucking brännmärket. Det var på hela hans fucking ben. Helt rött. " Shit! Fan Justin! Gör det inte ont? " sa jag högt medans jag kollade på honom. " Nej, det känns som ett slag. " sa han medans han flinade. " Så tänker du berätta vad som hände med ditt öga tidigare? " sa jag medans jag flinade. " Jag fick en höger av Paul. " sa han medans han kysste mig. Jag avbröt kyssen och satte mig på en stol. " Fan ta han. Ska inte du ringa dina vänner? " sa jag snällt medans jag kollade på honom. " Nej, jag hoppas jag ska härifrån snart. " suckade han ut.

 

" Hoppas jag med, så vi kan knulla någon jävla gång som jag lovade dig.. " sa jag medans jag skrattade. " Fan, vad jag längtar. " sa han medans han flinade och smekte min kind. " Fan, Miley. Det var inte meningen att bli kär i dig såhär. " sa han medans han kollade mig rakt in i ögonen. Han skulle precis kyssa mig när någon tjej kom in. I ungefär 35 års åldern. " Hej, det var jag som ringde dig förut.. " sa hon snällt medans hon fortsatte in. " Ehm.. Jag är Justins mamma.. " sa hon fort medans hon tog tag i sina saker. " Trevligt att träffas.. Miley. " sa hon medans hon fortsatte ut. " Mm, hejdå. "sa jag det snällaste jag kunde. Jag hörde hur Justin suckade. " Sorry, är inte så bra med mammor. " Hahha, det var inte dig jag suckade åt, jag suckade åt min så kallade mamma.." sa han kaxigt. " Okej. " sa jag. Jag skulle precis ställa mig upp och börja gå och sätta mig i Justins säng och kyssa honom men jag var så sjukt beroende av honom. Jag vände mig om fort när jag hörde att dörrhantaget vreds om. " Hallåå." sa hon kaxigt medans hon kom in med tre muggar kaffe. " Ett till dig och ett till dig och en till mig. " sa hon medans hon delade ut muggarna. " Eh, tack eller något.. " sa jag snällt. Justin nickade och kollade på Candice. " Samma sak..." sa Justin snällt medans han avbröt blicken.

Jag började dricka kaffet, hon var rätt bra kaffedrickare iallafall, kaffet var gott. Hon var min perfekta vän. " Så när får du komma härifrån? " sa Candice lite smått argt. " Fråga sköterskan." sa han fort medans han la sig ner och slog på tvn. Han bläddrade runt flera kanaler. Han hade nog bläddrat runt två gånger innan han stängde av tvn igen, " Förfan, ska vi sticka? " sa han fort medans han ställde sig upp och drog på sig sin tröja. " Men Justin, du måste va kvar här?! " sa jag högt medans han greppade tag om min hand och fortsatte mot dörren. " Candice, kom! " sa jag fort medans vi försvann i salen. Vi gick tätt intill varandra och gick ut till bilen fort. Han släppte min hand och började leta efter bilar. " Vilket är eran? " sa han och stirrade på alla. " Den. " sa jag lugnt och pekade. " Oh, okej.. " sa han snällt, fast jag trodde att han skulle säga något dumt.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Fyfan, vilken rutten bil. Vi satte oss fort i bilen, jag hamlade tydligen i baksätet. " VI åker hem till er. " sa jag fort medans jag tog upp mobilen och skickade iväg ett sms till Paul. Till: Paul. - Kom till High Clord. Jag la mobilen i fickan igen och kollade ut genom fönstret, jag väntade bara tills vi var framme.

" Äntligen. " pustade jag ut. Jag tog tag i Mileys hand och vi fortsatte in genom dörrarna, vi tog hissen och vi gick sedan till deras dörr. Candice låste fort upp och vi gick in. " Så när fick ni detta nya stället? " sa jag fort medans jag släppte Mileys hand.

Jag letade fort upp Mileys blick. Hon kollade på mig och satte sig bredvid mig. " Miley, får jag sova här inatt? " viskade jag till henne. " Ja. " sa hon medans hon tog tag i min hand och visade mig hennes rum. " Vi går och lägger oss, Candice! " skrek jag fort innan jag stängde dörren in till mitt sovrum.


MILEYS PERSPEKTIV:

Jag gick fort till min garderob och drog av mig min tröja och byxor och la dom i min garderob. Jag gick till min säng och la mig där jag såg hur Justin blängde på mig, medans han tog av sig sin tröja och byxor.

Han slängde av sig dom på golvet och la sig sedan bredvid mig, han la sin arm om sig och vi bara låg där. " Kan vi göra duvet vad imorgon? " sa Justin tyst. " Ja." sa jag tyst medans jag höll på och somna. Några minuter senare hörde jag Justins lätta snarkningar. Jag bara älskade det. Det var sjukt gulligt men ändå störande.


- NÄSTA MORGON. -

 

Jag vaknade fort av att väckarklockan på mobilen ringde, och jag stängde av den. Jag vände mig sedan om och kollade på Justin som hade fått morgonstånd. " Justin, Justin,.." viskade jag medans jag puttade lätt till honom han vaknade fort. " Vad? " sa han med sin sjukt sexiga morgonröst. " Du har.. stånd. " viskade jag. " Jag vet, det är för att du är så sexig. " viskade han tillbaka medans han slog upp sina ögon och kollade på mig.

_________________________________________________________________________________________________


Gör bättre senare! Justnu vill jag bara soooova!


FRÅGA -> GILLAR DU ONE DIRECTION? kOLLA DÅ IN MIN NOVELLBLOGG OM 1D WWW.LITTLESTOORYS.BLOGGPLATSEN.SE

-KRAM.

Av beliveineverything - 8 juni 2013 00:16

               DIRECTIONERS/1D FANS.

             

ONE DIRECTIONS FAN, KOLLA IN MIN ANDRA NOVELLBLOGG SOM HANDLAR OM ONE DIRECTION. 

 

Www.littlestorys.bloggplatsen.se

 

Kram! Av beliveineverything - 7 juni 2013 17:23

  

PREVIOLSY: " Eh, lugnt. " sa han tyket. " Justin, det känns som om jag älskar dig. " sa jag tyst. Jag såg hur glädjen spred sig i Justins ansikte och han kollade på mig. Han kysste mig fort och kollade på mig igen. " Jag älskar dig med, babe. " viskade han medans han lutade sin panna mot min.

__________________________________________________________________________________________________

Jag kände hur glad jag blev, det var fjantigt. Men en känsla spred sig i min kropp när jag var med han. Han tog fort tag i min hand och vi började gå där ifrån. Vi satte oss i bilen fort.

" Så vad ska vi göra idag? " Han kollade på mig fort medans jag sa det och han flinade. " Ska inte du hem? " jag skrattade fort. " Joo.." sa jag fort, han kollade på mig. " Jag kör hem dig nu, då. " skrattade han ut. " Aa.." sa jag tyst. Han stannade framför min sunkiga, tråkiga lägenhet. Jämfört med hans så var min bara skrot säkert. " Hejdå. " han kollade på mig och lutade sig över sätet och kysste mig fort. " Hejdå. " sa han fort innan han körde iväg med sin bil. Jag drog fort upp mobilen och tryckte på kontaktlistan och tog genast bort Nina, Matt och Ian. Jag ville inte ha dom i mitt liv längre efter att dom hade lämnat mig. Jag ångrade mig fort efter ha tagit bort dom. Jag fortsatte in mot lägenheten och tryckte på hissknappen och gick in i hissen. Jag låste upp dörren och gick in och la mig i min soffa direkt. Jag visste inte vad jag skulle göra. Klockan rörde sig mot tio. Jag drog fram ett par kläder och borstade tänderna. Jag tog tag i min mobil och nycklarna och gick ut genom dörren och låste den. Jag åkte ner i hissen och började gå mot skolan. Jag var framme vid skolan några minuter senare och gick till mitt skåp och tog fram matteböckerna. Jag skulle precis stänga skåpet när jag såg att någon NY kom in genom dörrarna. En blondhårig tjej. Hennes blick rördes sig fort mot mig. Hon började gå mot mig fort. Jag la in mina böcker och stängde skåpet fort.

                         

" Hej. Jag heter Candice och vi ska lära känna varandra.. " sa hon med sin ljusa röst. Jag kollade på henne och kunde inte få fram något. " Hej? " hon fnittrade. " Jag är inte knäpp eller något sånt. Ska inte du säga vad du heter? " sa hon tyst medans hon kollade på min telefon som vibrerade. " Ska inte du svara? ... Justin? " sa hon tyst igen. " Jo, föresten jag heter Miley. " sa jag fort innan jag gick iväg. Jag tryckte på svara. " Hej, babe. Möt mig vid mitt skåp. " sa han med sin sjukt sexiga mörka röst. " Okej. " sa jag innan jag la på och började gå mot Justins skåp.

Jag kände Candice blickar mot mig innan jag vände in i den andra korridoren. Där stog Justin och väntade. Han kollade på mig innan han började gå mot mig. " Hej, babe. " viskade han medans han tog tag i min hand. " Ska du inte ta av dig dina solglasögon? " sa jag fort medans jag försökte ta av dom. " Nej. " sa han medans jag kände att han försökte avbryta våran pratstund. " Det är inte ens soligt. " sa jag fort medans jag fick tag i glasögonen och tog av dom. Han var helt blåslagen. " Justin! Vad fan har du gjort? " sa jag högt. Han kollade på mig och tog ifrån mig hans glasögon. " Inget. " sa han tyst. " Vafan, Justin! " sa jag tyst mot honom medans jag vände mig om och försökte gå ifrån honom. Han tog fort tag i min arm och drog mig närmare honom. " Vi pratar hos dig sen, Miley. Kan vi inte bara ha den här stunden då vi bara kysser varandra? " jag kollade på hans arga min, medans han kollade in i mina ögon. " Jaja, Justin. Men berätta sen. " sa jag fort medans jag kysste honom. Han drog upp sin hand och smekte min ändrygg medans han kysste mig. Jag drog min hand genom hans hår och ryckte löst i det, han släppte ut ett tyst stön. Han tog ett löst tag om min rumpa, jag skulle precis avsluta det innan klockan ringde. Perfekt timing.

" Vi fortsätter hemma hos dig sedan, Miley. " sa han fort medans han släppte taget om min rumpa och fortsatte mot sin lektion. Jag började fort gå mot min lektion och gick till mitt skåp och tog ut mina matteböcker och fortsatte in till klassrummet. Där satt alla och stirrade på mig som vanligt. " Vad? " släppte jag ut fort innan jag satte mig bredvid blondinen. " Så vi går på saamma lektioner också? " sa hon fort medans hon skrattade. " Japp. Du, jag är liksom inte en seriemördare, men skulle du vilja bo hos mig? Jag bor fucking själv och det är skrämmande tyst hemma. " viskade jag. Hon skrattade till, " Vill du att jag ska bo hos dig? Absolut! " sa hon högt. " Candice! Tyst! " sa läraren högt och vände sig om igen och började skriva på tavlan. Jag drog upp matteboken och bläddrade till sidan 89. " Så vart bor dudå? " sa hon tyst. " Jag visar dig sen, när skolan är slut. " sa jag tyst mot henne. " Okej. " fnittrade hon ut. " Okej, Candice, vad är det som är så kul? " sa jag till henne. " Nej inget, kolla bara på läraren. Hans röv är så sjukt sexig. Tror du jag kan knulla han? " viskade hon fort. Jag märkte fort att hon var min typ av vän. " Kör på! "viskade jag tillbaka medans jag gjorde ett tal.

Hon räckte fort upp handen. " Se och lär. " viskade hon tyst. " Jag behöver hjälp, med detta talet. " sa hon fort till läraren. " Okej. " sa han fort medans han visade hur man skulle göra. " Jag har inte lärt mig ditt namn än.." sa hon tyst. " Eric Saaw. " sa han högt. Jag puttade till henne fort, " Tror du att du kan göra extralektioner till mig? " sa Candice fort mot honom. Han skrattade högt. " Haha. " sa han medans han gick iväg och satte sig på sin stol. " Det betydde att jag skulle köra på! " viskade hon mot mig. " Jaja.." viskade jag medans jag gjorde ett till tal.

Jag hörde genast ett tjut och kollade fort på brandalarmet som tjöt. " Yes. " sa jag fort medans jag tog min mobil och gick ut ur klassrummet. Jag tog tag i Candice arm och vi hon följde genast efter mig. Jag gick bort från skolan och började gå hemåt. " Ska vi skolka nu också? " sa hon högt medans hon pustade. " Japp, vi ska gå hem till mig. " sa jag fort medans jag skyndade mig. " Ta det lugnt! Miley! " skrek hon. Jag stannade och vände mig om." Hoppa upp på min rygg, vi måste skynda oss innan någon ser oss. " sa jag fort medans jag kände tyngden mot min rygg och skyndade mig mot lägenheten. Några minuter senare var vi framme och jag låste upp dörren. " Ehm.. Är detta din lägenhet? Om jag ska bo med dig måste vi bo på något bättre ställe, Miley. " sa hon högt medans hon suckade. " Jag har inga pengar, det är problemet.. " sa jag tyst. Jag kände hur pinsamt det var att jag sa att jag inte hade några pengar. " Lugnt, jag har minst 40 000 $ på mitt konto.. " sa hon högt medans hon satte sig i soffan.

" Och vart har du fått dom pengarna ifrån? " sa jag medans jag satte mig bredvid henne. " Uppdrag. " sa Candice tyst medans hon tog upp mobilen och smsade till någon. " Så vem är din kille? " sa hon mot mig medans hon ställde sig upp. " Justin Bieber. " sa jag högt för att skryta. " Wow, snyggt namn iallafall. " fnittrade hon ut. " Så, nu har jag skaffat oss en bättre lägenhet. Det ända vi behöver göra är att ringa flyttKILLAR och säga till dom att flytta våra möbler till den lägenheten." sa hon högt medans hon vände sig om och gick mot dörren. " Okej, det gick fort. Hur mycket pengar har du över? " sa jag fort. " Eh... Typ... 2 500 $ kvar.. " sa hon fort.

" Okej. Aja.. Tack, typ? " sa jag tyst medans jag skrattade. " Säg inte tack, vi ska bo där tillsammans. " sa hon medans hon tog mobilen och ringde till flyttkillarna. " Vi har fortfarande råd med en liten bil" sa hon innan hon började prata i mobilen. Jag kunde inte fatta det. Hon ville göra slut på sina pengar. Jag tog genast upp mobilen när jag hörde att hon flörtade med dom. Jag tänkte genast på Justin. Jag skickade iväg ett sms till honom. - Stack hem. Har träffat en ny kompis..

__________________________________________________________________________________________________

Vem är hon dära tjejen? Är hon Mileys nya kompis?

Har tänkt på om jag ska byta till blogg.se jag tänkte först att jag skulle göra klart denna novellen och novellen ska bli ungefär 60 kapitel. Så jaa.


FRÅGA --> VAD DRÖMDE NI SENAST OM?

Av beliveineverything - 6 juni 2013 14:50

                            

Previosly: " Justin! " sa jag högt medans jag kände att han släppte taget om mig och jag var plötsligt i vattnet. Jag ställde mig fort upp och kollade på Justin. Han drog upp sin hand mot mitt ansikte och tog bort mitt hår från mitt ansikte och smekte min kind, han kom plötsligt närmare och kysste mig. Lätt. Han backade fort från mig. " Jag gillar dig, Miley. " sa han fort medans han kysste mig en gång till. Några sekunder senare kastade han i mig i vatttnet igen.

_______________________________________________________________________________________________


Jag började simma längre utåt. " Kom då, bad boy. " skrek jag till honom. Jag stannade och vände mig om. Jag såg att Justin var påväg. " Justin, hjälp! "  Han började simma fortare och var framme vid mig, " Miley, din idiot! Jag vart fan rädd! " jag kunde inte låta bli att bryta ut i skratt. " Det är inte kul, fan Miley! " sa han argt, " Justin, jag har en idé. " fnittrade jag ut medans jag gick närmare honom. Jag drog min hand genom mitt hår och gick närmare tillslut raderades luften helt och hållet. " Babe. " viskade han fort ut, jag drog fort ner min hand mot hans shorts. Jag drog fort av dom med ett ryck. 
" Hahah, Justin. " sa jag fort medans jag fortsatte att gå längre ifrån honom. " Kul. " lämnade fort hans strupe. " Vill du ha dom? " fnittrade jag ut. Han kom närmare mig och jag rörde mig inte ett dugg. " Du kan få dom om jag får din bikini. " viskade han fort medans han smekte min kind. " Men ååh, Justin! " bröt jag ut i skratt och gick genast närmare honom. Jag fuktade min underläpp och bet ett löst tag om den. Luften mellan oss raderades och han drog sin hand genom hans hår innan han lutade sin panna mot min. " Jag kysser dig nu. " viskade han innan han tog fort tag i sina badbyxor. " Men, Justin! " fnittrade jag ut. "  Du ska inte lita på mig, Miley. " jag fnittrade snabbt medans jag gick närmare honom. " Nehe? " sa jag fort medans jag gick närmare honom. Jag tog tag i hans händer och kysste honom. Han tog första steget och bad om en ingång i min mun och jag tvekade inte. " Du ska inte lita på mig, heller. " viskade jag medans jag fortsatte att kyssa honom. Han tog ett stadigt grepp om min rumpa. Jag släppte ut ett litet stön. Jag märkte hur han flinade lätt och fortsatte att kyssa mig mot halsen. Han naffsade tag om min hals. " Justin. " han stoppade att kyssa mig och kysste mig fort på munnen och sa " Det är sexigt, när du stönar ut mitt namn. " Jag fnittrade fort och kollade på honom. " Ska vi dra, hem till mig? " sa han fort medans han tog tag i min hand och började gå. " Mhm.. " sa jag tyst. Jag tog tag i mina kläder och min mobil och vi började gå mot hans bil. Vi hoppade fort in i bilen och han körde iväg till hans lyxvåning. När vi var framme hoppade vi ur bilen och tog hissen upp till hans våning. Han låste upp dörren och vi gick in. " Vill du låna kläder? " viskade han fort medans han gick till sin garderob. Jag hann inte svara innan han kastade en stor huvtröja och ett par mysbyxor till mig. Jag drog av mig mina blöta kläder direkt framför honom. Jag tänkte mig inte för innan jag började klä på mig hans kläder. " Du är så sexig i mina kläder. " jag fnittrade till fort innan han drog sin hand genom hans hår och drog fram kläder till sig själv. " Justin, har du en påse? " sa jag fort. " Men, Miley.. Lämna kläderna här så tvättar jag dom åt dig. " sa han högt medans han suckade och drog av sig sina kläder. Jag vände mig om och gick direkt till soffan.  " Något du inte vill se, babe? " sa han högt mot mig. " Justin.." sa jag tyst medans jag suckade högt. Han började gå mot mig i bara kalsonger. Han satte sig bredvid mig i soffan och bara kollade på mig. " Vad, Justin? " han kollade fortfarande på mig och skrattade lite. " Du är bara så sexig. " jag fnittrade till och kysste honom fort. Han lutade sig över mig och fortsatte att kyssa mig. " Nej, Justin. Kan vi bara inte ligga här och bara kolla på film? " viskade jag mot honom. " Jo men visst.. " sa han medans han suckade och höll om mig och några sekunder senare låg vi sked. Justin tog tvkontrollen och slog på någon slags skräckfilm. Jag kände hur ögonlocken tyngde mot mina ögon och dom sa till mig att sova och tillslut kunde jag inte låta bli och somna.

Några timmar kände jag att Justin bärde mig, jag öppnade ögonlocken och kollade på honom. " Justin, vart ska vi? " sa jag med min sjukt tunna ljusa röst. " Jag bär dig till sängen, babe. " sa han tyst. Han la sedan ner mig i sängen och la sig bredvid mig och några minuter låg vi nerbäddade i sängen.

  


Nästa morgon.- 


Jag öppnade ögonen och min blick fördes direkt mot väckarklockan som tjöt. " Schhhhh! " sa Justin med sin sjukt sexiga raspiga morgonröst. Jag stängde av väckarklockan och la mig bredvid Justin igen. Jag hörde hur min mage var ute efter mat. " Men, Miley. Vi åker iväg till burger king. Du är hungrig. " sa han medans han ställde sig upp och tog på sig byxor och en tröja. Jag ställde mig upp och tog tag i Justins hand och vi åkte iväg till burger king och åt frukost där. När jag väll hade ätit upp allt så kändes det som om jag skulle spricka. " Tack. Justin. " kom från ingenstans. " Eh, lugnt. " sa han tyket.

" Justin, det känns som om jag älskar dig.. " sa jag tyst. Jag såg hur glädjen spred sig i Justins ansikte och han kollade på mig. Han kysste mig fort och kollade på mig igen, " Jag älskar dig med, babe. " viskade han medans hans panna lutandes mot min.

_______________________________________________________________________________________________

kortkortkort. jajaa.


Fråga -> Vart skulle du helst vilja resa i ett helt år? Jag skulle direkt till Atlanta!

-kram!


Av beliveineverything - 6 juni 2013 00:30

                     

Previosly: Jag gick och la mig i Justins sköna säng igen. Timmarna gick och jag låg i Justins säng och väntade. Klockan passerade midnatt. Då jag hörde någon dra i handtaget. " Äntligen, Justin! " sa jag högt medans han kollade på mig.. Jag såg direkt att han var full. " Festen är överrrrrr." sa han högt medans han la sig ner i sängen bredvid mig. " Ska vi fortsätta?" viskade han medans han plötsligt var över mig.

_______________________________________________________________________________________________


" Justin du är full." sa jag tyst medans han försökte kyssa mig över halsen. Jag råkade släppa ut ett stön. " You like it? Så varför inte fortsätta? " sa Justin medans han suckade högt och försökte kyssa mig igen. " Nej, Justin! " sa jag fort och vände mig om. " Nejnej, suris. Fast du är jäkligt sexig när duu är sur. " sa Justin fort medans han kom närmare med sin kropp mot mig. Jag försökte blunda och glömma detta som just hände. " Jag kan iallafall hålla om dig, Miley? " sa han med sin snälla ljusa röst. Jag nickade lätt och han la sin arm om mig, efter några minuter låg vi sked och jag hörde Justin prata. 

" Jag är en gentleman nu som inte har haft sex med dig. " sa han fort medans han fort började snarka lätt.


- NÄSTA DAG. -


Jag öppnade ögonen fort av att mobilen inte ville sluta vibrera i min ficka. Jag tog snabbt upp mobilen och kollade på smset jag hade fått. 

Från: Ian

Vart fan är du, Miley? 

Från:  Matt

Vart är du, Mileeeeey? 

Från: Nina

Miley, svara!!!!


Jag skulle precis svara, när jag hörde att Justin slutade snarka. Jag la ner mobilen i fickan igen och vände mig om och kollade på Justin. " Du vet, det skulle varit bättre om vi var nakna just nu. " viskade han lätt medans han öppnade ögonen.             " Det var ju du som föreslog att vi inte skulle vara det? " viskade jag tillbaka. " Jag försökte att vara en gentleman. " sa han medans han suckade högt och saatte sig upp. " Jag ska duscha, ska du med? " sa han högt medans han började klä av sig. " Ehmm... Eh... Nej, Justin jag måste dra nu. Smsa mig sen. " sa jag fort medans jag försökte att bryta blicken från honom. " Okaay, snygging. " sa han medans han gick närmare mig och kysste mig fort. Jag gick där ifrån fort för att bryta den pinsamma tystnaden. Varför kysste han mig? Var vi tillsammans? Var han plötsligt den snälla killen? Nej, det kan inte stämma. Jag tog upp mobilen fort och skickade iväg ett sms fort. 

Till: Justin

Ska vi träffas senare? :)

Från: Justin

Ah, visst. Stranden klockan 14? 

Tilll: Justin

Mm, ses där! :)


Jag vet inte varför jag gjorde den glada minen, men jag försökte bara att vara uppåt och försökte att sluta tänka på känslan att mina vänner kommer bli arga på mig. Jag tog tunnelbanan hem till mig och låste upp dörren. Jag försökte leta upp dom. Jag letade i deras rum, det var tomt. Allt var borta. Jag gick till köket, där låg det en lapp.


------------------------------\

  Sorry.                           \

Vi försökte att nå dig.       \

Dom behövde hjälp hemma.\

Älskar dig, Miley. Du fixar detta.\

Puss.                                        \

----------------------------------------


Jag såg genast att det var Ninas stil. Slarvigt. Men jag blev arg, ledsen. Jag vet inte vad. Blandat. Jag packade genast ihop allt som var deras. Allt det hade missat att ta med sig. Jag visste fan inte om dom skulle komma tillbaka eller inte. Men dom tog inte med mig. Fuck dom asså. Helvete, vad arg jag var. Jag hade redan packat ner allt i en stor kasse och jag gick ut och slängde deras grejer i soptunnan. Jag gick in igen. Mina ögon passerade klockan och den var redan 12.30 jag gick till garderoben och tog på mig mina badkläder och sedan en tröja och shorts. Jag tog tag i mobilen och nyckeln. Jag gick ut och gick till tunnelbanan och åkte iväg. Jag var 1000 meter ifrån stranden och det var femton minuter kvar tills jag skulle träffa bieber. Det var spännande på något sätt, asså känslan jag hade när jag var med honom. Fucking töntigt av mig, men jag fick en känsla när jag träffar honom. Jag satte mig ner på bänken och väntade. Femton minuter hade gått och jag såg bilen. Precis i tid. Jag ställde mig upp och kollade på honom när han hoppade ur bilen. Snygg var han. Som vanligt. 

" Tjena, heting! " skrek han medans han kom springande mot mig. " Justin. " sa jag fort medans jag väntade in honom och vi fortsatte att gå mot stranden, som var några meter ifrån oss. Vi gick till ett avlägset ställe, jag vet inte varför men.. Jag kände just något pirrigt i min mage när Justin tog tag i min hand. Töntigt igen av mig. Vi placerade oss flera meter ifrån andra personerna. Avlägset. Jag hann precis lägga ner väskorna innan Justin tog tag i mig och bärde mig och sprang in i vattnet.

" Justin, neeej! " sa jag medans jag skrattade. " Vi ska bada, backa inte ur! " sa han fort medans han fortsatte att springa in i vattnet. Jag kollade på vågorna som strömmade in. Jag kände hur läskigt det var. Jag har inte varit nära vatten på länge. 

" Justin! " sa jag högt medans jag kände att han släppte taget om mig och jag var plötsligt i vattnet. Jag ställde mig upp och kollade på Justin. Han drog sin hand upp mot mitt ansikte och tog bort mitt hår från mitt ansikte och smekte min kind, han kom plötsligt närmare och kysste mig. Lätt.

 

Han backade fort från mig. " Jag gillar dig,  Miley. " sa han fort medans han kysste mig en gång, fort. Innan  han slängde i mig i vattnet.

_______________________________________________________________________________________________

Kort, jag vet. 

JAG ÄR SJUK. SORRY FÖR DÅLIG UPPDATERING. PLUS ATT DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER, JAG VET INTE VARFÖR? SÅ FÅR TA SAMMA BILDER, FÖRLÅT FÖR DET.

ÄLSKAR ER FÖR ATT NI STANNAR HÄR, FAST JAG INTE UPPDATERAR. 

PUSS. ;*


FRÅGA -> ÄR DU TILLSAMMANS MED NÅGON? :)


KRAM


Presentation


Hejhej! Jag heter Ebba och är 13 år. Jag älskar att spela basket och siktar mot NBA. Jag älskar också att skriva om kärlek och drama. Jag kommer från Göteborg. Jag hoppas ni stannar på bloggen och följer den eller prenumenerar på den. Puss!

Changing for you. [pågående]

Haley Beckham. 

Kända föräldrar. Rik? Låter det perfekt? Nej, det är inte perfekt. Inte för Haley, det ända hon vill är att få bra betyg i skolan, inte bli känd som hela sin familj, hon vill inte va rik, hon vill bara vara normal.   En normal tjej. En dag flyttar hon helt ensam till Hollywood, börjar på en helt ny skola, fast hon slipper inte undan, alla känner igen henne. Hon går till sin första lektion och där hittar hon killen hon hånglade med, Tyler. Han visade sig vara lärare. Vad ska hon göra? Ska dom fortsätta med sitt lilla förhållande? Måste dom avsluta det?

Fråga mig

25 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Länkningar!

Senaste inläggen

Kategorier

Changing for you


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se